Mam O1 2005, 15000 i od nowości chodziła mi skrzynia że biegi musiałem wyczuwać żeby nie na siłę, po ok 8000 skrzynia ułożyła się i wszystko chodzi ok. Te skrzynie chyba tak mają.
"ULTER-SPORT" poszukujemy do testów SKODĘ OCTAVIA
Zwiń
X
-
"ULTER-SPORT" poszukujemy do testów SKODĘ OCTAVIA
Witam !
Poszukujemy do testów ( zbudowania wzorców ) Skodę Octavia II z silnikiem 1.9 TDi lub 2.0 TDi oraz z silnikami benzynowymi. Samochody muszą być bezwypadkowe, w dobrym stanie technicznym i wizualnym. Układ wydechowy najlepiej oryginalny lub na "pasownych" zamiennikach ( bez przeróbek ). Myślę, że z tym nie będzie problemu bo są to nowe samochody.
Próby przeprowadzane są w naszym serwisie w Bystrej k/Bielska-Białej. Samochód powinien być u nas na 1 dzień na min 4 godziny. Dokonujemy wtedy wszelkich pomiarów. Po około 2 tygodniach samochód wraca do sprawdzenia.
To tylko przykładowe rozwiązanie. Przebieg testów uzgadniamy indywidualnie z właścicielem.
Oczywiście w zamian za udostępnienie samochodu przewidujemy różne formy gratyfikacji.
W razie pytań proszę o kontakt
Pozdrawiam
Przemysław Maga
ULTER-SPORT
508 157-102
gg 1370842
www.ulter.com.pl
-
-
Piszę w celu ośmielenia .
Chodzi nam o zbudowanie wzorcowych produktów do naszej oferty dedykowanych tłumików sportowych, także w wersji DUET ( z końcówkami na dwie strony ) oraz nakładek ozdobnych do tego modelu.
Jak już wspomniałem, właściciel samochodu otrzyma "COŚ" gratis 8) . Indywidualnie ustalimy co to będzie, oczywiście coś z naszych produktów.
Nie wiem co Was jeszcze interesuje. Jeśli są pytania to śmiało.
Pozdrawiam
Przemo
Komentarz
-
-
coobcio
Jakiś końcowy przelotowy tłumiczek z pewnością poprawił by nieco sound i odetkał pare zagubionych koników :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez LIFECiekawe jak to brzmi - "traktor" (diesel) i "sportowy" tłumik ?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
coobcio
w zwyklym diselu będize róznica w odgłosnie i to zniewalająca ale jak już ma się suszarkę to zupełnie inna sprawa...
Komentarz
-
coobcio
Trzeba usmiechnać się do Purchawy
Ja też porosze o nagranie souna i wyslke na adres: [email protected]
Komentarz
Komentarz